Εορτολόγιο

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Εργαστήριο Δημιουργικής Φωτογραφίας

 Σύσταση Εργαστηρίου Δημιουργικής Φωτογραφίας από την Κυψέλη
H Κυψέλη εντάσσει από φέτος στις δραστηριότητές της το εργαστήρι δημιουργικής φωτογραφίας. Το εργαστήρι απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο. Υπεύθυνος διδασκαλίας είναι ο Βασίλης Νίκας, ο οποίος διδάσκει στα εργαστήρια δημιουργικής φωτογραφίας του Φωτογραφικού 9ου (Αθήνα, Γκάζι), του Δήμου Χαϊδαρίου και του Λάιου (Θήβα). 
Στο εργαστήρι το πρόγραμμα θα είναι διετές (Οκτώβριος - Μάιος) και οι συναντήσεις θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα, Παρασκευή ή Κυριακή από τις 5.30μ.μ. έως τις 7.30μ.μ. Το πρόγραμμα του 1ου έτους θα ολοκληρωθεί σε δυο θεματικές ενότητες που αφορούν στη χρησιμότητα των λειτουργιών της φωτογραφικής μηχανής και τη σύνθεση, ενώ το πρόγραμμα των προχωρημένων περιλαμβάνει 13 φωτογραφικές εφαρμογές (τοπίο, πανοραμική λήψη, φύση, μακροφωτογραφία φύσης, ταξιδιωτική φωτογραφία, νυχτερινή λήψη, αρχιτεκτονική φωτογραφία, αστικό τοπίο, φωτογραφία δρόμου, φωτορεπορτάζ, πορτραίτο, περιβαλλοντικό πορτραίτο και φωτογράφηση έργων ζωγραφικής), 10 μαθήματα πορτραίτου και still life με studio flash, καθώς επίσης και 5 μαθήματα οργάνωσης και υποστήριξης ενός project για τη δημιουργία portfolio.
Στο www.photoenatos.gr μπορείτε να δείτε 300 δημιουργικές φωτογραφίες των μελών του Φωτογραφικού 9ου, ώστε να γνωρίσετε το ύφος της διδασκαλίας του Βασίλη Νίκα. Το μηνιαίο κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ.Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το εργαστήρι επικοινωνήστε στο 6937475118 (Σωτηρίου Θέμης)

Με εκτίμηση
Τα μέλη του συλλόγου Κυψέλη