Εορτολόγιο

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ : ΔΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΠΡΑΞΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

                                         ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

Στις εκλογές της 6ης Μαίου η ψήφος στα κόμματα που είναι υπεύθυνα για την κατάντια της Ελλάδας και των πολιτών της χώρας είναι ισοδύναμη με προδοσία της χώρας και των υπολοίπων Ελλήνων.
Η ψήφος σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δηλαδή στα κόμματα που διέλυσαν την χώρα κυβερνώντας την απανωτά επί 38 ολόκληρα χρόνια ισούται με εθνική μειοδοσία, με στυγερή προδοσία.
Είναι πια σαφές και αποδεικνύεται από την ίδια την πορεία και την κατάντια της χώρας, ότι τα κόμματα αυτά στελεχώνονται από ό,τι πιο άχρηστο, ανίκανο και τυχοδιωκτικό διαθέτει ο τόπος. Η ίδια η κάποτε λαϊκή βάση των κομμάτων αυτών ήταν πιο άξια και πιο ικανή από όσους αναδεικνύονταν και προωθούνταν μέσα από τους σκοτεινούς μηχανισμούς και τις σχέσεις υποτέλειας.

Νεποτισμός, αδιαφάνεια, εξαρτήσεις, υποτέλειες, πλήρης ανικανότητα, ατομισμός, διαφθορά, «ωχαδερφισμός» - αδιαφορία, βόλεμα … εκατοντάδες ή χιλιάδες επίθετα αναλόγου περιεχομένου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να χαρακτηρίσουν τα κόμματα αυτά και τα πρόσωπα που είχαν σε αυτά ηγετικούς ή σημαντικούς ρόλους.
Η κατάντια και η ουσιαστική χρεοκοπία της χώρας είναι δικό τους έργο και τους αρμόζει η τιμωρία, η κάθαρση, η απαλλαγή της χώρας από τα φέουδά τους.
Χρόνια συντηρούσαν τον κοτζαμπασισμό και την διαίρεση στον λαό, χρόνια έθρεφαν την εξάρτιση των πολιτών από αυτούς και τώρα ήλθε η ώρα να πληρώσουν. ΤΩΡΑ !!! . Γιατί, εάν συνεχίσουν να διακυβερνούν τον τόπο μας, δε λίγο δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα για κανένα μας.
Απευθυνόμαστε σε όλους όσους έχουν πάρει την εξωφρενική απόφαση να δώσουν ψήφο ξανά στα κόμματα αυτά και τους λέμε πως θα είναι έγκλημα και ανοσιούργημα αν το πράξουν.
Θέλουν να ξαναφέρουν στην εξουσία το ψέμα και την απάτη, τα ρεζιλίκια και τις κλεψιές ; Θέλουν να φέρουν ξανά στην κυβέρνηση το πλιάτσικο της πατρίδας και τα εγκλήματα κατά των ανθρώπων;
Ξέρουμε πως υπάρχουν δύο κατηγορίες φοβικών ανθρώπων που έχουν την πρόθεση να τους ψηφίσουν: αυτοί που προσδοκούν κάποιο ατομικό συμφέρον και αυτοί που φοβούνται μήπως η χώρα χρεοκοπήσει.
Σε αυτούς που προσδοκούν κάποιο ατομικό συμφέρον έχουμε να τους πούμε ότι το αληθινό τους συμφέρον δεν είναι με τα κόμματα αυτά, αλλά με εμάς με τους υπόλοιπους, που αγωνιζόμαστε για μία Ελλάδα πραγματική, για μία Ελλάδα που να ανήκει στο λαό της και ένα λαό που θα είναι λεύτερος, υπερήφανος και θα έχει πραγματική προκοπή και πρόοδο.
Σε όσους φοβούνται μήπως η χώρα χρεοκοπήσει την απάντηση την δίνει η πραγματικότητα, χρεοκοπία είναι αυτό που βιώνει η χώρα και ο ελληνικός λαός σε κάθε επίπεδο. Στην χρεοκοπία την οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, στην καταστροφή και στην απαξίωση. Μέσα σε 4 χρόνια η Ελλάδα έχασε σχεδόν το ¼ του ΑΕΠ της !!!. Εάν δεν είναι αυτό το πρωτόγνωρο στοιχείο πλήρης απόδειξη της καταστροφής που προκάλεσαν τα κόμματα αυτά στην χώρα, τότε ποια είναι πιο περίτρανη απόδειξη; Μήπως οι αυτοκτονίες ; (χάσαμε μέσα σε 2 χρόνια μια μεγάλη κωμόπολη) , μήπως η ανεργία; (το ¼ του ενεργού πληθυσμού άνεργο), μήπως η κατήφεια και η κατάθλιψη ; ( σχεδόν το 80% του ελληνικού λαού υποφέρει από κατάθλιψη …), μήπως η πλήρης απαξίωση της εργασίας (45% μείωση αποδοχών ως σύνολο κόστους για τους εργοδότες). Δεν θα συνεχίσουμε στην πλήρη θεώρηση της καταστροφής. Εάν έχετε το ελάχιστο φιλότιμο και φιλοπατρία πρέπει να τους διώξετε, πρέπει να τους μαυρίσετε. Αυτή θα είναι η αρχή της λύσης, η αρχή της σωτηρίας, αφού όσα μέτρα και εάν πήραν και όσα και εάν πάρουν είναι όλα καταστροφικά, είναι εναντίον της Ελλάδας, εναντίον του ελληνικού λαού, της ζώσας ψυχής του ελληνικού έθνους.
  
Εάν δεν θέλετε να χαρακτηριστείτε προδότες και εθνικά αλήτες μην τους ψηφίσετε. Δώστε μιαν ευκαιρία στην Ελλάδα του μόχθου, στην Ελλάδα του λαού της.
           
Γνωρίζουμε τις παθογένειες των άλλων κομμάτων, γνωρίζουμε τα προβλήματα, όμως η πρώτη νίκη αυτού του λαού πρέπει να είναι απέναντι σε όσους συνέβαλαν τα μέγιστα για την καταστροφή του. Από την δική τους ήττα θα ξεκινήσει η νίκη και η δικαίωση όλων μας, η νίκη και η δικαίωση του λαού και η πορεία μας προς την άνοδο και την πραγματική πρόοδο. Δεν υπάρχει πρόοδος και μέλλον με όσους μας κατέστρεψαν και με τις λογικές και τις δουλείες τους.
            Είναι λοιπόν εθνικό, κοινωνικό, πολιτικό και ανθρώπινο καθήκον για κάθε πολίτη αυτής της χώρας να τους γυρίσει την πλάτη, να αλλάξει σελίδα στην πορεία της καταστροφής γιατί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατάντησαν συνώνυμα της καταστροφής της χώρας και αιτία της απαξίωσης όλων μας.
            ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ !!!
            Μαυρίστε τους λοιπόν και μην γίνεται συμμέτοχοι της συνέχισης του στυγερού εγκλήματος κατά της πατρίδας μας και του λαού της.        
           
ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ : ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ


  ΨΗΦΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΨΗΦΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

Σε ελάχιστες μέρες ανοίγουν οι κάλπες και η τύχη της χώρας περνά, για λίγες ώρες, στα χέρια του Ελληνικού λαού. Τα λόγια τελειώνουν, οι υποσχέσεις ξαναμπαίνουν στο ράφι, οι λογής λογής Μαυρογυαλούροι αρχίζουν να αγωνιούν για το αν θα κρατήσουν την καρέκλα τους στο Κοινοβούλιο ή θα υποχρεωθούν να βγουν στην αγορά εργασίας. Κυρίως, όμως, ο ίδιος ο πολίτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να δώσει μια εξέταση πίσω από το παραβάν, για το τι μέλλον θέλει γι αυτή τη χώρα. Αναλαμβάνει την υποχρέωση να δώσει την απάντησή του σε ότι μέχρι σήμερα έχει υποστεί, να ηρεμήσει από την οργή και να αποφασίσει ψύχραιμα.
Το δίλλημα των εκλογών της Κυριακής είναι «χάος ή αργός θάνατος». Μέχρι σήμερα και επί σειρά ετών, στα πλαίσια μια μεθόδευσης έξυπνα πλασαρισμένης, επικρατούσε η λογική του βολέματος. Η ψήφος ήταν ψήφος ανάγκης, αποτέλεσμα ηθικών εκβιασμών, αλλά και ουσίας, αφού ο καθένας αποφάσιζε με βάση του ποιος θα του έκανε το σίγουρο ρουσφέτι, σε επίπεδο απλού ψηφοφόρου. Σε υψηλότερο επίπεδο τα πάντα είχαν άλλη λογική, δηλαδή, ποιος θα κάνει καλύτερα τη δουλειά. Αυτό, σε ότι αφορά τον απλό πολίτη, τελείωσε. Η καραμέλα του βολέματος έλιωσε, λεφτά για τους πολλούς δεν υπάρχουν, οι απολύσεις στο Δημόσιο Τομέα είναι ένα γεγονός που ξεκινά αμέσως μετά τις εκλογές, οι νέοι κατά κύματα φεύγουν σε άλλες χώρες, το κοινωνικό κράτος κατέρρευσε, τα μέτρα διαδέχονται το ένα το άλλο και μάλιστα το επόμενο είναι σκληρότερο του προηγούμενου. Τα δυο κόμματα εξουσίας, που επί 38 χρόνια κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο, εκβιάζουν τον πολίτη στη λογική του χάους! Την επαύριον των εκλογών, υποχρεωτικά, πρέπει να έχουμε κυβέρνηση με έναν εκ των δυο ή και με τους δυο, αν δεν περπατήσει το σενάριο της αυτοδυναμίας. Διαφορετικά, θα χρεοκοπήσουμε, θα μας διώξουν από το ευρώ, θα μας κυνηγήσουν, θα είμαστε το μαύρο πρόβατο, θα, θα, θα….
Ενώ σήμερα; Σε τι κατάσταση βρίσκεται η χώρα; Δεν έχει χρεοκοπήσει; Με το PSI τι έχει γίνει; Νέα μέτρα δε μας περιμένουν, αφού οι κυβερνώντες αδυνατούν να φορολογήσουν και να εισπράξουν από το μεγάλο κεφάλαιο; Η παραμονή μας στο ευρώ δεν είναι ήδη αβέβαιη; Ποια η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας; Ψηφίστηκε ή όχι η εξόφληση του χρέους με το βρετανικό δίκαιο; Άρα, περί ποιου χάους ομιλούν; Μήπως θέλουν να μας πουν για αργό θάνατο του λαού και ντρέπονται;
Όλα αυτά τα χρόνια μεταλλάχθηκε ο ελληνικός λαός σε μαλθακή μάζα. Σταμάτησε η διεκδίκηση, ξεκίνησε το βόλεμα, σταμάτησε η αγώνας. Η διαδικασία εκμαυλισμού συνεχίστηκε με κάθε μέσο και τρόπο. Πλαστικό χρήμα, αλλαγή τρόπου ζωής, ακριβά αυτοκίνητα, σε όλα leasing. Όλη η χώρα ένα χρέος. Όλος ο λαός υποχείριο των τραπεζών. Φοβικά και ενοχικά σύνδρομα να γεμίζουν την ψυχή των εργαζομένων, των συνταξιούχων. Η περίφημη «ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας», η διαρκής απειλή περί εξόδου από την ΟΝΕ, η φράση «μαζί τα φάγαμε», έδωσαν το σύνθημα να παραμείνει ο λαός στους καναπέδες, στη ραστώνη του.
Μέχρι το Μάη του 2011 οι αντιδράσεις ήταν αναιμικές. Τότε, από την Ισπανία ακούστηκε ένα ξυπνητήρι και ξεκίνησε η μαζική κάθοδος στην Πλατεία Συντάγματος, δίνοντας το σύνθημα να αρχίσουν σταδιακά και οι άλλοι Ευρωπαίοι να διαμαρτύρονται, φωνάζοντας τώρα πια «Είμαστε όλοι Έλληνες». Γιατί, έστω και τώρα, άρχισαν να αντιλαμβάνονται πως η μικρή Ελλάδα είναι η Κερκόπορτα για τη λοιπή Ευρώπη. Και αν η Ελλάδα συνεχίσει να υπομένει, τότε θα δώσει το σύνθημα για την εκδήλωση γενικευμένης επίθεσης κατά των πολιτών της Ευρώπης, κατά των λαών της Ευρώπης.
Οι εκλογές της Κυριακής είναι όντως οι κρισιμότερες εκλογές για την πορεία του τόπου. Μόνο που δεν είναι κρίσιμες για την Ελλάδα, αλλά για όλη την Ευρώπη. Γιατί θετική ψήφος στη λογική των Μνημονίων, σημαίνει πλήρη αποδοχή των όσων μέχρι σήμερα έχουν επιβληθεί και παράλληλα πράσινο φως για τη λήψη και άλλων μέτρων που θα οδηγήσουν στην πλήρη εξαθλίωση το λαό και τη χώρα, με την ταυτόχρονη απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας. Αρνητική ψήφος στη λογική αυτή, θα σημάνει πως πλέον δεν πάει άλλο, πως από την Ελλάδα ξεκινά και πάλι η νέα αντίσταση κατά του Δ΄ Ράιχ, πως είναι η ώρα και των άλλων λαών της Ευρώπης να ξεσηκωθούν.
Στο δίλημμα «χάος ή αργός θάνατος» ας πούμε ναι στο “χάος”. Από το “χάος” κάτι θα προκύψει, από τον αργό θάνατο, δεν θα ξεφύγουμε. Συνεπώς η ψήφος της Κυριακής, είναι ψήφος συνείδησης, αλλά και ψήφος αφύπνισης. Χρέος στην Ιστορία μας αλλά και στην Ιστορία της Ευρώπης. Μιας Ευρώπης, όχι των αγορών και των τραπεζιτών, αλλά επιτέλους, μιας Ευρώπης των Λαών.