Εορτολόγιο

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

       ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                          
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ                                                
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ                               
   ΒΟΙΩΤΙΑΣ


«ΕΝΤΑΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ»


Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας επιθυμώντας να εξασφαλίσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομαλή λειτουργία της αγοράς, την επάρκεια και την ποιότητα προϊόντων υγειονομικού ενδιαφέροντος, πέραν των ελέγχων που πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, εξέδωσε απόφαση σύμφωνα με την οποία διυπηρεσιακές  Επιτροπές, στις οποίες συμμετέχουν υπάλληλοι των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Ανάπτυξης-Εμπορίου και Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, θα εντείνουν κατά την εορταστική περίοδο  Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς (19/12 έως 23/12 και 27/12 έως 30/12) τους ελέγχους αυτούς.
          Επιτροπές θα λειτουργήσουν σε πόλεις και χωριά τόσο στην περιοχή της πρώην Επαρχίας Θήβας όσο και στην περιοχή  της πρώην επαρχίας Λιβαδειάς.
«Πρόκειται για ουσιαστική υποχρέωσή μας», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Μουλκιώτης, «να εντείνουμε τους ελέγχους κατά την εορταστική αυτή περίοδο, με σκοπό την προστασία της  υγείας και των οικονομικών συμφερόντων των καταναλωτών. Οι πολίτες-καταναλωτές να πραγματοποιούν τις αγορές τους μέσα σε αίσθημα ασφάλειας αλλά και οι προμηθευτές να ασκούν το επάγγελμά τους με υπευθυνότητα.
Δεν θα επιτρέψουμε φαινόμενα, που θα διαταράξουν τους ομαλούς κανόνες της αγοράς, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση πρέπει να εφαρμόζονται».
ΛΙΒΑΔΕΙΑ 20-12-2011
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ