Εορτολόγιο

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Μήνυμα Αναγνώστη.

Και  αναρωτιεμαι... εδω κατω στο Δηλεσι ο Γεωργιου μας βαζει εμποδια και δεν τηρει τις προεκλογικες του υποσχεσεις για να γινουμε ανεξαρτητοι, μας εχει παρατησει, μια βολτα στους δρομους και τους πεζοδρομους(εχει σημασια) θα σας πεισει για του λογου το αληθες ...και σε καποια αλλα τμηματα του Δημου Ταναγρας παριστανει οτι ενδιαφερεται και ανεβαινει και στα βουνα για ραδικια με συνοδεια την νεοσυστατη κλαδικη του ΠΑΣΟΚ.
Να σας προτεινω κατι κυριε Γεωργιου , μια και ερχονται Αποκριες ετσι για αλλαγη βγαλτε την μασκα που φορατε 16 χρονια τωρα, μεσα στο μασκαριλικι που επικρατει τετοιες μερες κανεις δεν θα το καταλαβει...και βαλτε τον συμπαθεστατο κηπουρο του Δημου που εχετε μονιμα εδω κατω στο Δηλεσι ,να καθαρισει και κανενα δρομο απο τα σκοινα γιατι στο τελος ουτε με ποδηλατο δεν θα περναμε.
Αρκετα ενσημα κολλαει στο Καπη και στο Αναψυκτηριο του Κοκκινοβραχου καθημερινα... και το ξερετε καλα αυτο.
Αντε βρε...και καλα κουλουμα, μονο προσοχη στη λαγανα γιατι με τοσους ανθρωπους που εχεις γλυκανει και προς θεου ποτε δεν εχεις απειλησει εδω κατω, θα σου παει καμια μπουκια στραβα.   
 
Tanagranews: Εκτός από τα παράπονα του αναγνώστη που ενδεχομένως να είναι σωστά, (δεν έχουμε εικόνα αυτή την περίοδο στο Δήλεσι) πριν λίγο καιρό είχαμε ακούσει και διαβάσει στον τοπικό τύπο και blogs ότι ο δήμος επιτέλους καθαρίζει το Δήλεσι. Τι έγινε και τα παρατήσανε τελικά?
Θα θέλαμε μια γνώμη και από την αντίθετη πλευρά….