Εορτολόγιο

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Βαριά λόγια απο Βρετανικό Εθνικό Κόμμα: "Ο Σαμαράς βαδίζει στην ίδια πορεία με τον Χίτλερ"

Με ένα άρθρο-φωτιά του Richard Cley στην ιστοσελίδα του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος (BNP), η "σκληρή" δεξιά της Βρετανίας επιτίθεται με πρωτοφανή σφοδρότητα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για το θέμα των προφυλακίσεων των βουλευτών και των στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το άρθρο έχει τίτλο "Ο Σαμαράς βαδίζει στην ίδια γραμμή με τον Χίτλερ" και το μόνο βέβαιο είναι πώς πλέον οι προφυλακίσεις και οι διώξεις κατά του Λαϊκού Συνδέσμου δεν θα περνούν "αβρόχοις πόσί" σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Με 6,5% στις προηγούμενες εκλογές και με τις δημοσκοπήσεις να δίνουν ένα 10% στις εκλογές του Μαΐου, το BNP είναι μόνο ένα από τα εθνικιστικά κόμματα που θα εισέλθουν στην ευρωβουλή και θα αλλάξουν τον πολιτικό χάρτη της Ευρώπης από τον ερχόμενο Μάϊο.
"Εκατομμύρια αθώοι άνθρωποι δολοφονήθηκαν , δεκάδες εκατομμύρια έμειναν άστεγοι και εκατοντάδες εκατομμύρια , από πολλές χώρες μετατοπίστηκαν , όλα για την υπόθεση της δημοκρατίας και της ελευθερίας , προφανώς !
Ο Cameron, ο Clegg και ο Ομπάμα έχουν παράνομα επιτεθεί στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν, όπως οι κοινοί εγκληματίες πολέμου.
Έτσι, η παγκόσμια κοινότητα δείχνει να ενσαρκώνεται από τους δολοφόνους των Ηνωμένων Εθνών. Για ποιο λόγο;
Για την ελευθερία και τη δημοκρατία προφανώς, ή έτσι τα ελεγχόμενα ΜΜΕ μας λένε .
Έχουμε παρακολουθήσει τον εγκληματία πολέμου πρωθυπουργό Κάμερον μαζί με τη Γαλλία και την Αμερική να καταστρέφουν το ανεξάρτητο έθνος της Λιβύης.
Κάμερον και Ομπάμα διέλυσαν κάθε διεθνές δίκαιο με τη φασιστική επίθεση τους  στον Καντάφι και τους Λίβυους. Όπως ο Χίτλερ πριν από αυτούς, που δεν γνώριζε όρια, και ως αποτέλεσμα η Λιβύη είναι κράτος που ζει στην αναρχία και ο λαός της ζει με το φόβο και την απελπισία .
Έχουμε αναγκαστεί να παρακολουθούμε τα κυνικά  ΜΜΕ να επαινούν την Αραβική Άνοιξη στην Αίγυπτο και σε πολλές μουσουλμανικές χώρες , μόνο για να γίνουμε μάρυρες για τους Χριστιανούς που κατακρεουργούνται , κάηκαν ζωντανοί ή τρώγονται από φανατικούς ουαχαμπίτες που χρηματοδοτούνται από τον Ομπάμα, τον Κάμερον και τα ολοκληρωτικά φιλικά τους καθεστώτα της Σαουδική Αραβίας και του Κατάρ .
Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε παρακολουθήσει τους αδελφούς και τις αδελφές μας στην Ελλάδα της Χρυσής Αυγής να υποφέρουν με φρίκη που δεν έχουμε δει στην Ευρώπη, δεδομένου ότι ο Χίτλερ ήρθε στην εξουσία το 1930 στη Γερμανία.
Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς , στην Ελλάδα , ο ιδρυτής του Ελληνικού ακροδεξιού κόμματος «Πολιτική Άνοιξη » , γεννήθηκε με ένα ασημένιο κουτάλι στο στόμα και είναι μέρος της ελληνικής ελίτ, σπούδασε στο Amherst College και το Πανεπιστήμιο του Harvard και είναι πλήρους απασχόλησης επαγγελματίας πολιτικός από την ηλικία των 26 ετών. 
Και τώρα με ένα ισχυρό κτύπημα κατέστρεψε τη δημοκρατία στην Ευρώπη .
Ακριβώς όπως ο Χίτλερ συνέτριψε όλη την πολιτική αντιπολίτευση για να επιβάλλει την ναζιστική κυριαρχία του, έτσι έχει πράξει τώρα και ο πρόεδρος της Νέας Παγκόσμιας
Τάξης Σαμαράς Ελλάδα.
Σαμαράς και Χίτλερ βαδίζουν μαζί στην ίδια πορέια με τους συναδέλφους φασίστες , Κάμερον και Ομπάμα .
Φασιστικά αποκλείει τώρα η Ευρώπη κατ 'εντολή των αντιπροσώπων και μη εκλεγμένων ηγέτών του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εβραίων , των τραπεζιτών και όλων των κατασκευαστών όπλων που αποτελουν τους φασιστικούς ηγέτες του δυτικού κόσμου .
Ενώ τα  διεφθαρμένα μας Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης υποστηρίζουν ανοιχτά τους συναδέλφους τους φασίστες στην αντιδημοκρατική Μουσουλμανική Αδελφότητα , δεν υπάρχει σχεδόν μια λέξη για τους αδίκως φυλακισμένους ,και νόμιμα εκλεγμένους βουλευτές της ελληνικής Χρυσής Αυγής που φυλακίστηκαν παράνομα από τον τύραννο και νταή Σαμαρά. .
Η δημοκρατία είναι πλέον νεκρή στην Ευρώπη.
Αναπαύσου εν ειρήνη ευρωπαϊκή δημοκρατία .
Γιατί αν ήταν ζωντανή , ο Cameron, ο Clegg και ο Ομπάμα θα έπρεπε να φωνάζουν από τις στέγες για την απελευθέρωση των παρανόμως φυλακίσμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Η σιωπή τους είναι εκκωφαντική .  Αναπαύσου εν ειρήνη ευρωπαϊκή δημοκρατία  . Φασίστα πρόεδρε Α.Σαμαρά , πλούσιο παλιόπαιδο , εγκεκριμένη μαριονέτα της Λέσχης
Bilderberg έχει μαχαιρώσει τη  δημοκρατία στην πλάτη , με την πλήρη έγκριση των Cameron , Clegg και Ομπάμα , μαζί με όλες τις άλλες ελίτ της αυτοκρατορικής φασιστικής
Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
Όσοι αγαπούν την ελευθερία από τους δημοκρατικούς λαούς της Ευρώπης φωνάζουν"απελευθερώστε τους αδελφούς της Χρυσής Αυγής" .
Ο Cameron, ο Clegg και ο Ομπάμα δεν είναι καλύτεροι από ό,τι ο Σαμαράς : Είναι ένα μάτσο ασπόνδυλων  αντιδημοκρατικών ανδρών που λένε πάντα "ναι" στους μη εκλεγμένους δικτάτορες  της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και όλοι μας είμαστε οι οικονομικοί σκλάβοι τους .
Eλευθερώστε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής τώρα!"