Εορτολόγιο

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!


«Όταν  δείτε  το  χιλιάρμενο  στα  ελληνικά  νερά,  τότε  θα  έλθει  το ποθούμενο». (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός) Κατά δύναμην ερμηνεία: Το   ποθούμενο   όλοι   γνωρίζουμε,   για   τον   Άγιο   Κοσμά   τον   Αιτωλό,   είναι   η απελευθέρωση της Κωνσταντινούπολης. Τι είναι όμως το χιλιάρμενο; Αρμενίζω σημαίνει ταξιδεύω, είναι καράβι που έχει κάνει χίλια ταξίδια; Άρμενα όμως λέγονται και τα κατάρτια των καραβιών.  Την  εποχή  του  Αγίου  Κοσμά  του  Αιτωλού,  υπήρχαν  καράβια  ακόμη  με κατάρτια. Θα πρέπει να προσέξουμε ότι, ο Άγιος δεν λέγει τα χιλιάρμενα, οπότε να εννοήσουμε  ότι θα  είναι  καράβια  πολλά,  που  στο  σύνολό  τους  θα  έχουν  χίλια κατάρτια,  αλλά  λέγει  το  χιλιάρμενο.  Ένα  δηλαδή  καράβι  μεγάλο,  το  οποίο  θα  έχει δύναμη και ισχύ όσο θα είχαν, όλα μαζί τα καράβια με τα χίλια κατάρτια. Αυτό είναι το χιλιάρμενο.
Ξαφνικά   βλέπουμε,   με   την άδεια         της         ελληνικής Κυβερνήσεως, να παρουσιάζεται  στα  ελληνικά νερά  για  ασκήσεις,  -εντελώς τυχαία;- ένα τεράστιο ρωσικό πολεμικό καράβι, μήκους 991 πόδια,     με     2646     άτομα πλήρωμα,      12      μαχητικά αεροπλάνα,   24   ελικόπτερα και  12  εκτοξευτές  πυραύλων με βεληνεκές 400 χιλιομέτρων κ.α. Όσοι είδαν αυτό το καράβι από τηλεοράσεως είπαν, αυτό είναι το χιλιάρμενο! Πώς όμως ξαφνικά ήρθε ρωσικός στόλος να κάνει ασκήσεις κοντά στο Ελληνικό νησί  Αγαθονήσι και πηγαινοέρχεται το χιλιάρμενο μέχρι Κρήτη;  Έχει  μιλήσει  άραγε  ο  Έλληνας  Πρωθυπουργός,  με  τον  Πρωθυπουργό  της Ρωσίας,  δια  τα  όσα  μας  κάνει  η  Αμερική  και  ότι  υπάρχει  περίπτωση  πολέμου  εις βάρος της Ελλάδος, εκ μέρους της Τουρκίας με τις πλάτες των Η.Π.Α.; Ας μη ξεχνούμε ότι η Αμερική, για να εξασφαλίσει τα συμφέροντά της και να πάρει  τα  πετρέλαια  από  το  Ιράκ  και  να  τοποθετήσει  στη  χώρα  αυτή  αμερικάνικη Κυβέρνηση,  έπεισε  τα  περισσότερα  Κράτη,  ότι  ο  Σαντάμ  Χουσείν  έχει  πυρηνικά όπλα και κινδυνεύει ο πλανήτης από ένα τρομοκράτη! Το αποτέλεσμα γνωστό, έκανε πόλεμο, σκότωσε τον Σαντάμ, τοποθέτησε δική της Κυβέρνηση, πήρε τα πετρέλαια και φυσικά τα πυρηνικά όπλα δεν βρέθηκαν! Το   ίδιο   προσπαθεί   να   κάνει   στην   Ελλάδα! Εδώ τα πράγματα όμως είναι σήμερα πιο δύσκολα. Διότι έχει ανακατευθεί η Ρωσία. Θα τολμήσει η Αμερική να εφαρμόσει το «Σχέδιο Κίσινγκερ»;

ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ!!
Ένα  παρόμοιο  σχέδιο  έχει  η  Αμερική,  ισχυρίζονται  αρκετοί  ειδήμονες  και  για  την Ελλάδα.  Το  σχέδιο  αυτό  η  Αμερική  το  έχει  βαφτίσει  «Σχέδιο  Κίσινγκερ»,  το  οποίο προβλέπει φυσικά το διαμελισμό της Ελλάδος. Το νέο κρατίδιο ξεκινά από την Άρτα και πάνω, με την ονομασία Μεγάλη Αλβανία. Το δεύτερο κρατίδιο έχει να κάνει με τα  Σκόπια,  όπου  δημιουργείται  το  κράτος  της  Μακεδονίας  που  φθάνει  έως  τη Λάρισα. Το τρίτο κρατίδιο είναι η Θράκη.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ''ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ''
Η επίσκεψη του μεγαλύτερου ρωσικού στόλου μετά το 1990 σηματοδοτεί και την αλλαγή της ρωσικής εξωτερική πολιτικής για την περιοχή μας που διαφοροποιήθηκε σαφώς το 2008 με την ανάλυψη από τον Ν.Μεντβέντεφ της προεδρίας. Ο Β.Πούτιν δείχνει  αποφασισμένος να «ισιώσει» κάποια πράγματα ειδικά σε ότι έχει σχέση με την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο από τον Μάρτιο του 2012.  

                                                                                                     ΕΛ